Sporu toplumumuzun bütün kitlelerine yaymak, çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlayarak, tüm zararlı alışkanlıklardan korunması vatanını seven, ruhen ve bedenen sağlığı yerinde sportmen bir nesil yetiştirmek ve yönlendirmek için 81 İl merkezi ve ilçelerde her yıl uygulanan İl Spor Merkezlerimizin bu yıl ki açılışı Gebze Spor Salonumuzda yapıldı. Açılışa Gebze Kaymakamımız, Mustafa GÜLER, İl müdürümüz  Muzaffer ÇİNTİMAR, Gebze Spor İlçe Müdürümüz Gökhan YAVAŞER, Dilovası İlçe Müdürümüz  Murat BABAOĞLU, Darıca İlçe Müdürümüz Hikmet TATOĞLU, Karamürsel İlçe Müdürümüz  Çetin YILDIZ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Ziyaülhak SARIGÜL katılım sağladılar.

Açılış töreninin ilk konuşmasını il müdürümüz  Sayın Muzaffer ÇİNTİMAR ve ardından Gebze Kaymakamımız sayın Mustafa GÜLER gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından judo, taekwondo, cimnastik ve güreş branşlarında genç sporcularımız çeşitli gösteriler gerçekleştirdiler. Proğram toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

28 branşta açılan  İl Spor Merkezlerine katılan gençler fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirecekler. Uygulanacak olan eğitim teknikleriyle çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi yanı sıra performansa dayalı eğitimler ile başarılı birer sporcu olma yolunda ilk adımlarını atacaklardır.

Çocuklarımızın İl Spor Merkezlerinde yapılan faaliyetlerde, çalışma grubundaki arkadaşları ile birlikte spor yapması, ekip bilinci ve iletişim becerilerini geliştirerek, ileride toplum içerisinde daha güçlü olarak yerini almasını kolaylaştıracaktır.

İl Spor Merkezlerinde kendi branşlarında uzmanlaşmış antrenörlerimizle  5 – 18 yaş grubundaki çocuklarımıza yönelik sportif eğitimler verilecek olup,  ayrıca çalışmalarda çocukların yaşları, gelişme düzeyleri, becerileri ve tecrübeleri göz önünde bulundurularak bir arada çalışmalarına özen gösterilecektir.

KAYIT BİLGİ FORMU :İL SPOR MERKEZLERİ- SPORCU KAYIT FORMU - 2018.doc

İletişim ve Bilgi için:

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 0262 229 91 74-77 (dahili 143-144 nolu hatlar , Spor Servisi)

Tesisler ve İletişim Bilgileri :

İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ VE SPOR SALONLARI TELEFON NUMARALARI.xlsx

Tüm gençlerimizi il spor merkezlerimize bekliyoruz.