8.Tematik Kış Kampları Başlıyor !

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüz tarafından yurtlarımızda kalan ve farklı şehirlerde üniversite hayatına devam eden öğrencilerin; ilgilerini çeken temalarda akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını, alanında başarılı uzman ve örnek isimlerle bir araya gelerek tecrübelerinden istifade etmelerini, kampa ev sahipliği yapan şehrin tarihi , kültürel, manevi mekanlarını görmelerini sağlamak amacıyla  her yıl geleneksel olarak düzenlenen kış kampları, bu yıl on farklı temayla on farklı ilde (Ankara, Antalya, Denizli, Erzurum, Muğla, Samsun, Diyarbakır, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'mizde gerçekleştirilecek.

“Gençler Unutulmaz Anlar İçin Yola Çıkıyorlar: 8.Tematik Kış Kampı "Yapay Zeka"  Kocaeli’ de Başlıyor!”

29 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek kamp da farklı şehirlerde öğrenim gören öğrenciler, Yapay Zekâ kampında kamu, sanayi ve akademi alanında pek çok değerli isimlerle bir araya gelecek.

Kamp süresince gençler, bulundukları şehrin tarihi ve kültürel mekânlarını görme fırsatı da bulacak.

Akademik seminerler, şehir gezileri, gönül bağı etkinlikleri, turnuvalar, müzik dinletisi, bilgi yarışması, sinema gösterimi ve birbirinden farklı sportif etkinliklerin gerçekleştirileceği kampa 81 ilden yüzlerce öğrenci Kartepe Erkek Öğrenci Yurdunda buluşacak.

Kocaeli’mizdeki 8.Tematik Kış Kampı 29 Ocak saat 10:00’da Açılış ve Protokol konuşmalarıyla başlayacak

 

PROGRAM;

1.Gün; açılış konuşmalarının ardından Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU (BTK Başkanı) semineri, Selahattin Yusuf Yapay Zekâ ve Sanat semineri, Prof. Dr. Ercan ÖZTEMEL Yapay Zekâ düzleminde Teknoloji semineri, Sinema Filmi gösterisiyle son bulacak.

2.Gün; Kalkış, Spor ve Güne Hazırlanma Dr. Arif Furkan MENDİ HAVELSAN İş Geliştirme Direktörü Yerli ve Milli Yapay Zekâ Çalışmaları semineri, Mahmut ALMAS ASELSAN Dijital Dönüşüm Müdürü Savunma Sanayisinde Yapay Zekâ semineri, Ümit ATALAY İnternet, Bilişim Yapay Zekâ Bir Bilgisayar Mühendisinin Gözünden semineri ve Masa Tenisi Turnuvasıyla son bulacak.

3.Gün; Prof. Dr. Arif ANKARALI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Robotik Yapay Zekâ Uygulamaları semineri, İbrahim SEMİZOĞLU GSB Yapay Zekâ Uygulamaları semineri, Şehitlik ve Şehit Aileleri Ziyareti ve akşamında ise Müzik Dinletisiyle son bulacak.

4.Gün; Bilişim Vadisi / TÜBİTAK Teknik Gezisi, Bilişim Vadisi / TÜBİTAK Teknik Gezisi, Bilgi Yarışması ile son bulacak.

5.Gün; Kapanış Konuşması, Ali Taha KOÇ Turkcell CEO’su semineri, Eve dönüş.

 

Gençlerimiz 5 gün boyunca gerçekleşecek bu programda Kartepe Yurdumuzda konaklayacak 8.tematik kış kampını dolu dolu geçirecek.