YAPAY ZEKA KAMPI KATILIMCILARI, BİLGİ VE BECERİLERİNİ ARTTIRARAK BAŞARIYLA BİTİRİYOR.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü bu yıl 10 il de 100lerce gencin katılımıyla Tematik Kış Kampını gerçekleştirdi.

Tematik kamplardan biri olan Yapay Zekâ Kış Kampı Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Programın ilk gününde açılış konuşmalarını Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman gerçekleştirdi.

Kamp süreci boyunca Ömer Abdullah Karagözoğlu (BTK Başkanı), Selahattin Yusuf, Prof. Dr. Özer Uygun, Dr. Arif Furkan Mendi (HAVELSAN), Ferit Tayfur YILDIRIM, Mehmet Musa Özcan, Ümit Atalay (BİLG. MÜHENDİSİ), İbrahim Semizoğlu (GSB BİLGİ İŞLEM DAİRE BŞK.) ve Ali Taha Koç (Turkcell CEO) gibi yapay zekâya dair uzman konuşmacılar seminerde gençlere tecrübelerini aktardı. Geleceğin yıldızlarıyla soru cevap gerçekleştirilirken program sonunda yapay zekaya dair konuşmacılarla katılımcılar sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

  

 

Kamp süresi boyunca Kartepe Yurdunda konaklayan öğrencilere Kartepe Belediyesi tarafından yöreye ait hediyeler ve Kartepe ilçesinin tanıtımıyla ilgili bilgiler verilirken; program boyunca, müzik dinletisi, kayak etkinliği, kar altında sucuk ekmek, kamp ateşinde sohbet, Bilişim Vadisi gezisi, TÜBİTAK gezisi, bilgi yarışmaları, masa tenisi turnuvası, sinema etkinliği, şehitlik ve şehit aileleri ziyareti gibi çeşitli mecralarda faaliyetlerle ağırlandı.

 

 

Kampın son gününde, Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcımız Haluk Tayyip Yetimin konuşmaları ve etkinliklerde derce elde eden başarılı öğrencilere hediyelerle ve katılım belgesi takdim ederek gençlerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

  

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 8. Tematik Yapay Zeka Kış Kampı, teknoloji ve doğanın mükemmel uyumunu bir araya getirerek sona erdi.

Katılımcılar, yapay zekâ destekli çeşitli firmalarla ve yazılım sektörüyle tanışarak, konularıyla ilgili bir çok ünlü isimlerin seminerlerine katılıp, kışın keyfini ve dijital çağın yenilikleriyle benzersiz deneyimlere tanıklık etti.

Katılımcılar, bu etkileyici kamp deneyiminin ardından, teknolojinin benzersiz etkileşimini  keşfetmenin keyfini yaşadılar.

 

 

Program boyunca izle; 

 

1.Gün İzle

2.Gün İzle

3.Gün İzle

4.Gün İzle

 5.Gün Final İzle