Herkes İçin Spor Federasyon Başkanlığımızca sağlıklı yaşam ve düzenli spor alışkanlıkları kazandırmak amacıyla federasyonumuzun amaçları doğrultusunda HisApp Mobil uygulama programı geliştirilmiştir. Geliştirilen mobil uygulama HisApp ile; spor arlık düzenli ve her yerde yapılabilir bir aktivite ' haline gelmiştir. Kişiselleştirilmiş spor deneyimi sunan HisApp’le;

Federasyonumuzdan uzman eğitmenlerin hazırladığı toplamda 700 farklı egzersiz bulunmaktadır/ Hiçbir ekipmana ihtiyaç duymadan düzenli spor yapmanızı sağlayan bir mobil uygulama olan HisApp; kişinin ihtiyacına uygun egzersizleri planlamakta, uygulatmakta ve hatırlatıcı özellikleri sayesinde sporun düzenli yapılabilmesine olanak sağlayarak ofiste, evde, okulda kısacası her yerde spor yapmaya imkan sağlamaktadır.

Uygulama kapsamında günlük yakılan kalori miktarı, adımsayar gibi özelliklerin yer aldığı kişisel profil sayesinde spor aktivitcleri sisteme kaydedilerek. Liderler Panosu’ndaki sıralamaya entegre edilmektedir. Liderler Panosu’nda ay sonunda dereceye girenler sürpriz hediyelerle ödüllendirilmektedir. TurkcelFin iletişim sponsoru olduğu HisApp’in teknik altyapısı Sağlık Bakanlığı’nm E-Nabız uygulamasına, Android ve tOS telefonlarında bulunan sağlık uygulamalarına da uygun olarak geliştirilmiştir.

HisApp uygulaması, kamu tarafından sunulan en kapsamlı mobil spor uygulaması olma

Özelliği taşımakla birlikte ücretsiz olarak App Store ve Play Store’dan indirilebilmektedir.

Uygulama Tanıtım Adresi: http://www.hisapp.org