Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu; 7-12 yaş grubu çocuklara “ Eğlenceli Atletizm” yaptırılarak, sağlıklı bireyler olabilmelerine katkı sağlayan ve yetenekli çocukları tespit ederek, geleceğin şampiyonlarını çıkartmayı amaçlayan IAAF Çocuk Atletizm Koordinatör Necdet Ayaz ve Grup Üyelerini makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; IAAF Çocuk Atletizm Koordinatörü Necdet Ayaz, Proje Eğitmeni Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu ve IAAF Çocuk Atletizm Koordinatörlüğü Grup Üyeleri; Nilüfer Bircan, Nafiz Keke, Salim Dündar, Mehmet Güneş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar da katıldılar.

Uluslararası atletizm Federasyonları Birliğince 196 ülkede uygulanmakta olan “ IAAF Çocuk Atletizmi” Antrenör Eğitim Seminer ve uygulamasının ülkemizde 2014 yılından beri organize edildiğini belirten IAAF Çocuk Atletizm Koordinatörü Necdet Ayaz, ilimizde düzenlenen IAAF Çocuk Atletizm projesine vermiş oldukları katkılarından dolayı Sayın Valimize; Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının “ Uluslararası Atletizm Federasyonu Birliği “IAAF’ın 196 ülkede olduğu gibi ülkemizde de başlatılmış olan “IAAF Çocuk Atletizmi” projesine vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür belgesini takdim ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, IAAF Çocuk Atletizm Koordinatörü Necdet Ayaz ve IAAF Çocuk Atletizm Koordinatörlüğü Grup Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.