Denizli de 23-26 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan tüm kategoriler Bisiklet Türkiye Yol Şampiyonasına ilimizden il temsilcisi Mehmet BOZDEMİR başkanlığında Kocaeli Brisaspor,Kocaeli Gençlik Hizmetler Spor Kulübü ve Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulüplerinden 32 sporcunu katılım sağladı.

Genç erkeklerde geçen yılın şampiyonu Onur Balkan bir kez daha Türkiye Yol Şampiyonu oldu. Aynı sporcumuz zamana karşı yarışında ise ikinci oldu.Gençler takım da ise Kocaeli Brisaspor Türkiye ikincisi oldu.Diğer yarışmalarda sporcularımız Büyük erkekler yol yarışmasında Kocaeli Brisaspor dan Gökhan Hasta üçüncü,takım klasmanında Kocaeli Brisaspor Türkiye ikinciliğini kazandılar.

Master erkekler A kategorisinde zamana karşı yarışında Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünden Yakup Kadıoğlu ve yol yarışmasında ise aynı kulüpten Salih Korkmaz üçüncülük kazandılar.Master Erkekler A kategori takım Türkiye Şampiyonluğunu Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübümüz kazandı.

Denizlideki Tüm kategoriler Türkiye Yol Şampiyonası müsabakalarına 26 il,35 kulüpten tplam 470 sporcunun kaılım sağladı.Denizlideki müsabakaların kupa ve madalyalarını Denizli Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile il protokolü takdim ettiler.