16 takımın katıldığı organizasyon 2 ay sürerken, turnuva süresince spor salonunda oluşan renkli görüntüler Gebze'nin bu tür turnuvalara ihtiyacının ne derece önemli olduğunun göstergesiydi. Resmi ve özel kurumların bir araya geldiği, takımların kaynaştığı ve Gebze'nin sosyal hayatına olumlu katkı sağlayan turnuvaya katılım yetkilileri sevindirirken final karşılaşmaları sonrasında ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi. Kalabalık sporsever grubu birbirinden zevkli karşılaşmaları tribünden izlerken, spor salonuna gelemeyenler karşılaşmaları gençlikspor web tv’den naklen izleme imkanı buldu.

ŞAMPİYON TÜRK EĞİTİM-SEN

Turnuvanın namağlup takımı Gebze Türk Eğitim-Sen final müsabakasında Güzeltepe Konutlarını 3-0 mağlup ederek  Kurumsal Voleybol Turnuvasının şampiyonu Oldu. Şampiyon’a kupa ve madalyalarını Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, başarı sertifikalarını ise Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Kırali takdim etti. Turnuvaya katılan 3 Eğitim sendikasının içerisinde en güçlü kadroya sahip gözüken Türk Eğitim-Sen otoriteleri yanıltmayarak kupaya uzandı. Sendikanın başarısı üyelerini mutlu ederken, kupa töreni sonrasında taraftarlarla sporcular oyun havaları eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladı.

GÜZELTEPE İKİNCİ OLDU.

Turnuvanın A grubunda yer alan ve grubu lider tamamlayarak üst tura çıkma başarısı gösteren Güzeltepe takımı çeyrek finalde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımını, yarı finalde ise Eğitim-İş Sendikasını eleme başarısı gösterip adını finale yazdırdı.
Final müsabakasında rakibi Gebze Türk Eğitim-Sen’e  3-0 mağlup olan Güzeltepe Konutları takımı turnuvayı ikinci olarak tamamlama başarısı gösterdi. Kalabalık taraftar topluluğunun karşılaşmalarda yalnız bırakmadığı takım ikincilik kupası ile yetinirken oyunları ve centilmence mücadeleleri ile kalıcı iz bıraktı. Güzeltepe'nin kupa ve madalyaları Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha tarafından takdim edildi.

CEZAEVİ JANDARMA İŞ'İ BİTİRDİ.

16 Kurum takımının yer aldığı organizasyonda C grubunda yer alan ve gurubu ikinci sırada tamamlayarak üst tura çıkma başarısı gösteren Gebze Cezaevi Jandarma takımı çeyrek finalde Gebze Adliye takımını elerken yarı finalde Türk Eğitim-Sen takımına mağlup olarak üçüncülük müsabakası oynama hakkı kazandı.

Üçüncülük müsabakasında rakibi Eğitim-İş Sendikasını 3-0 mağlup eden Cezaevi Jandarma takımı Gebze Kurumsal Voleybol Ligini üçüncü tamamlama başarısı gösterdi .Kuruluşunun 175.yılını kutlayan Jandarma camiası kazandığı kupa ile taraftarlarını mutlu ederken ödüllerini Dilovası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Babaoğlu’nun elinden aldı.


EN CENTİLMEN OYUNCU ÖDÜLÜ ZEYNEP ASTSUBAYIN .

Kupa töreninde turnuvanın en centilmen oyuncusu ödülüne Jandarma Astsubay Zeynep Kanlı layık görüldü. Jandarma- Emniyet müsabakasında takımının lehine verilmiş bir kararda hakemleri uyararak aleyhlerine karar verilmesi davranışını sergileyen ve tüm müsabakalarda rakiplerine ve takım arkadaşlarına karşı gösterdiği mütevaziliği koruyan Zeynep Astsubay gönülleri fethederek ödülü hak etiğini gösterdi. Öte yandan en centilmen takım ödülünü Uluçınar Vergi Dairesi alırken, turnuvanın en değerli oyuncusu ödülü Türk Eğitim-Sen oyuncusu Cüneyt Pektaş’a verildi. Turnuva özel ödülüne Kaymakamlık takımı oyuncusu İpek Çulha layık görülürken turnuvanın sağlık sponsorluğunu yapan Merkez Hastanesinin plaketi karşılaşmalarda özveriyle görev yapan sağlık personeli Mehmet Karakuş’a takdim edildi.
 
ORGANİZASYONDA GÖREV ALANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ.

Organizasyonun gerçekleşmesinde görev alan voleybol il temsilciliği hakemlerine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline ve organizasyon komitesine protokol tarafından plaket ve belgeler takdim edilerek organizasyonun başarısından dolayı tebrik edildi. Turnuvanın paydaşı Gebze Belediyesi’ne sağladıkları katkılardan dolayı memnuniyet belirtilirken farklı bir programdan dolayı ödül törenine katılamayan Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'a organizasyona verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edildi.

KARŞILAŞMA GENÇLİK SPOR TV’DEN CANLI OLARAK YAYINLANDI.

Turnuvanın en dikkat çeken özelliklerinden biri de karşılaşmaların bant yayınıyla gençlik spor web tv’den izleyicilere aktarılmasıydı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Sportif Faaliyetler Koordinatörü Selçuk Şahin tarafından sağlanan teknik destek ile izleyici ile buluşan turnuva finalde canlı olarak seyredilme olanağına kavuştu. Çok sayıda izleyici ekran karşısından final karşılaşmalarını seyrederken servis sağlayıcı firma tarafından yapılan açıklamada anlık seyirci sayısının 376, toplam izleyici sayısını da 881 olduğu belirtildi.

ÖDÜL VE PLAKET ALANLAR

ŞAMPİYON: Türk Eğitim-Sendikası
2. Güzeltepe Konutları
3. Cezaevi Jandarma
4. Eğitim İş-Sendikası

Centilmen takım:Uluçınar Vergi Dairesi
Centilmen Oyuncu:Zeynep Kanlı(Jandarma)
En değerli Oyuncu:Cüneyt Pektaş (Türk Eğitim-Sen)

Organizasyon Komitesi: Gülsu Çelik, Selçuk Şahin, Erol Çağlın, Hakan Boztepe
Hakemler: Ömer Gültekin, Alaattin Can, Ali Emre Güleç, Ece Elgin, Hasan Olgar
Yardımcı Personel:Ahmet Çadırlıoğlu, Ali Özdemir, Mustafa Şimşek, Alpaslan Aslan