Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 35.İller Arası Basketbol Türkiye Şampiyonası

 

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 35.İller Arası Basketbol Türkiye Şampiyonası ilimizde gerçekleşti.

 

7 farklı ilden gelen kız takımı ve 7 farklı ilden gelen erkek takımıyla toplam 14 farklı ilden gelen KYK öğrencilerimiz Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği 35. İller Arası Basketbol Türkiye Şampiyonası için Kocaeli’mizde buluştu.

 

Kartepe Öğrenci Yurdumuzda konaklayan öğrencilerimiz 5 gün boyunca Kartepe Hergeleci İbrahim ve İzmit Atatürk Spor Salonlarımızda kıyasıya mücadele ettiler.

 

Mücadele aralarında ise dinlenmeyi unutmadılar. Müsabakaların 3. Gününde Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda temiz hava ve kuş sesleriyle ruhlarını dinlendiren öğrencilerimiz öğleden sonra Seka Park’ta plaj voleybolu oynayarak müsabakaların stresinden bir nebze olsun uzaklaştılar. Akşam yurtlarına dönen öğrencilerimiz Yurtlig Sporcusu olan Zeynep Türker söyleşisiyle tecrübelerine tecrübe kattıktan sonra mini konser,karaoke ve bilgi yarışmasıyla ertesi gün olacak maçlarına motive oldular.

 

Final günü ise öğrencilerimiz kıyasıya mücadelelerine devam ettiler.

Dereceye giren takımlarımız

Kızlar                                             Erkekler

1)Samsun                                     1)Muğla

2)Manisa                                      2)Malatya

3)Ankara                                      3)Antalya

4)Denizli

 

Dereceye giren takımlara ödüllerini KYGM Genel Müdür Yardımcımız Haluk Tayyip YETİM,KYGM Spor Şube Müdürümüz Veli Serkan KÖMÜR,Yurt Hizmetleri Müdürümüz Hasan KARA,Spor Hizmetleri Müdür V. Engin YAŞAR,Spor Faaliyetleri Şube Müdürümüz Emre ÇAKAR,TOHM Müdürümüz Oğuzhan ÖZDEMİR ve Eğitim Şube Müdürümüz  Ömer ATAÇ takdim ettiler.

 

Müsabakaya katılan tüm takımlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.