İl Müdür Vekili Muzaffer ÇİNTİMAR, Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü'nün birleşmesi neticesinde  2020 yılı planlanması ve hedeflerini hizmet müdürleri, şube müdürlerine aktardı.

İl Müdür Vekili Muzaffer ÇİNTİMAR yapılan toplantıda yaşanan sorunları dile getirilmesini istedi. Daha sonra karşılıklı görüş ve öneriler istişare edilerek toplantı sona erdi.

Toplantıya başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer ÇİNTİMAR, Spor Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak SARIGÜL, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mert TEPEKIRAN, Yurt Hizmetleri Müdürü Hasan KARA, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Nuray KAYA, Personel ve Tahakkuk Şube Müdürü Vekili Gülseren BUĞDACI, Mali İşler Birimi Şube Müdürü Vekili Murat TAŞCI, Spor Faaliyetleri, Sportif ve Değerlendirme Takip birimi  Şube Müdürü Engin YAŞAR, Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri birimi Şube Müdürü Vekili Muhyettin YILDIRIM, Okulsporları ve Özel Spor Tesisleri Şube Müdürü Turgay BULUT, Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyyetler Şube Müdürü metin ÇİMLİ, İşletmeler Şube Müdürü Vekili Fatih AĞIRTAŞ, Yatırım ve İnşaat Birimi Şube Müdürü Vekili Bahri TUĞ katıldı.