Gençlik Spor, Geleceğe Nefes İçin Fidan Dikti

 

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak amacı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından “Geleceğe Nefes” adlı etkinlik çerçevesinde düzenlenen Fidan dikim etkinliğinde Gençlik ve Sporda yer aldı.

 

Kocaeli'nin bir çok ilçesinde de eş zamanlı fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. İzmit İlçesi Üçgaziler Köyünde Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ'un katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor'dan etkinliğe Gençlik Hizmetleri Müdürü Mert TEPEKIRAN, Yurt Hizmetleri Müdürü Hasan KARA, Eğitim Sosyal Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Metin ÇİMLİ, Şehit Aileleri, yabancı uyruklu öğrenciler, İlçe Spor Kulüpleri, Gençler ve Sporcular katılırken, İlçelerdeki ağaç dikim etkinliğine ise Gençlik Merkezleri katıldı.

Ağaçlandırma alanını gezen Vali Seddar Yavuz, geleceğe nefes olmak üzere fidan dikmek için alanda bulunan şehit aileleri, sporcular ve öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra ilk fidanı toprakla buluşturarak can suyunu verdi.

 Tarım ve orman bakanlığımızın 11 milyon fidan dikim etkinliği kapsamında, daha yeşil bir Kocaeli için Gençlik ve Spor camiası olarak 15 bin fidan içerisinden Yurt öğrencileri, Gençlik Merkezi üyeleri ve Sporcular bir çok fidanı geleceğe miras bırakarak etkinlik sonbuldu. 

 

Sağlıklı ve Spor Dolu Bir Yaşam İçin, #GeleceğeNefes veriyoruz.