Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34. Basketbol Turnuvası Türkiye Finali’ ilimizde yapılıyor!..

                Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34. Basketbol Turnuvası Türkiye Finalinde üniversiteli gençlerimiz mücadele edecek. Turnuva 8 kız 8 erkek olmak üzere toplam 16 takım ve yaklaşık 200 sporcu ve teknik heyetin katılımıyla gerçekleştirilecek.

                Basketbolun Duayenleri Kocaeli 'nde buluşuyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 34. Basketbol Turnuvası Türkiye Final müsabakaları öncesinde açılış lansmanı ve “Sportif Değerler Paneli” programı düzenleniyor. Turnuva açılış paneli vesilesiyle basketbolun duayenleri ve sporcu gençlerimizi bir araya getiriyoruz. Turnuvamızın lansman programında; Eski milli basketbolcu, akademisyen, FIBA Şampiyonlar Ligi Delegesi Dr. Emir Turam, Eski Milli Basketbolcu, Akademisyen Gülşah Akkaya ve Türk Spor Vakfı Genel Sekreteri, Milli Olimpiyat Komitesi Sicil Kurulu Üyesi Sinan Mısırlı Basketbol sporunun duayenleri ve akademisyenlerden oluşan dev bir kadroyu ağırlıyoruz.

                Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim AKTÜRK yapmış olduğu açıklamada; "Kardeşlik iklimi içerisinde gençlerimizin güzel anılar biriktireceği bir turnuva dönemi geçirerek, Turnuvamıza göstermiş oldukları teveccüh ve katkılarından dolayı tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyor, müsabakalarda heyecanla mücadele eden gençlerimize başarılar dilerim." ifadelerinde bulundu.

                Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen KYGM 34. Basketbol Turnuvası Türkiye Finali lansmanında Eski milli basketbolcu, akademisyen, FIBA Şampiyonlar Ligi Delegesi Dr. Emir Turam, Eski Milli Basketbolcu, Akademisyen Gülşah Akkaya ve Türk Spor Vakfı Genel Sekreteri, Milli Olimpiyat Komitesi Sicil Kurulu Üyesi Sinan Mısırlı kıymetli misafirlerimize ve gençlerimize Sportif Değerler konulu panelde konuşacak akademisyenlerimiz, tecrübelerini paylaşacaklar. Program, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda saat 19:00 da gerçekleştirilecektir.