Her yıl Gençlik Kampları yaz dönemlerinin bitmesiyle birlikte uygulanan ve Gençlik Kampları Dairesince son derece önemsenen “Ödüllü Memnuniyet Anketi”, 2016 yılı için de net bir tablo ortaya koydu. Gençlik Kampları adına hangi konularda her şeyin yolunda gittiğini ve hangi noktalar üzerinde biraz daha yoğunlaşılması gerektiğini gösteren anket sonuçlarına göre kampların kampçıların gözünden başarı oranı 5 üzerinden 4,22 olarak belirlendi.

Bir sonraki yılın planlamasında da büyük önem taşıyan ödüllü memnuniyet anketini doldurarak kampların genel durum değerlendirmesine katkı sağlayan gençler arasından yapılan çekilişle ödül almaya hak kazanan kampçılarımız da belirlendi ve böylelikle memnuniyet anketi ödülleri sahiplerini bulmuş oldu. .

Gençlik Kamplarının kız dönemleri arasından bilgisayar ortamında yapılan çekilişle ödül almaya hak kazanan isimler; Sevde Hilal Şeker (Kocaeli), Fatma Nur Soylu (Nevşehir), Ayşe Nur Eslem Kara (Karaman), Nevragül Geçkil (Sivas), Hatice Kübra Kabalcı (Kırşehir), Zeynep Sude Şahin (Amasya), Emine Doğanay (Konya), Yeşim Cebeci (Edirne) ve Kübra Nur Harmancı (Çankırı) oldu. Erkek dönemleri arasından yapılan çekilişle ise Kadir Yatmaz (Muş-Malazgirt), Sadık Karaaslan (Çankırı), Hakan Şahin (Trabzon), Furkan Doğan(Ankara), Vefa Başboğa (Ağrı), Enes Samed Hançer (Kahramanmaraş), Engin Deniz Tekşen(Aydın), Mehmet Ali Keser (Şanlıurfa) ve Fethi Eroğlu (Kayseri) ödül almaya hak kazandı.

İlimizden Sevde Hilal Şeker, ödülünü il müdürümüzden teslim aldı.

Kendisini tebrik ediyor, ankete katılım sağlayan tüm kampçılarımıza teşekkür ediyoruz.