Spor Masörü Gelişim Semineri 23-25 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya (Kemer) ilinde yapılacaktır. Seminere Bakanlığımızca açılan spor masörü yetiştirme kursuna katılıp belge alan spor masörleri kendi imkanları ile katılabilecektir. 26.07.1999 tarihli ve 23767 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Spor Masörü Eğitim Yönetmeliğinin 11. maddesine göre spor masörlerinin lisansları Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığınca veriliş tarihine göre iki yılda bir vize edilir. Aynı yönetmeliğin 14. maddesine göre ise spor masörü belgesine sahip olup üç yıl içerisinde Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığınca düzenlenen gelişim seminerinden herhangi birine katılmayan veya herhangi bir spor aktivitesine katıldığını belgelemeyen masörlerin vizesi yapılmamaktadır. Lisansları vize edilmeyen masörlerin ise masörlük yapamayacağı aynı yönetmeliğin 11. maddesi hükmüne bağlanmıştır.

Seminere katılmak isteyen masörlerin başvuruları 17 Ekim 2017 tarihine kadar https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuru esnasında mail adresinize gönderilecek olan referans numarası ile Halk Bankasına 100TL yatırılacaktır. Teşkilatımızda görev yapan kadrolu-sözleşmeli personelimizde, spor masörü gelişim seminerine katılması için https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru yapacak olup kurum kimlik kartını meral.sahin@sgm.gov.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Seminere kabul edilecek aday sayısının 100 kişi ile sınırlı olması esas olup seminere yapılan başvurular ile birlikte seminer salonunun uygunluğunun dikkate alınması suretiyle kabul edilecek aday sayısı kesinleştirilecektir. Seminere katılım talebinin fazla olması durumunda seminere katılacakların belirlenmesinde öncelik gerekli belgeleri ilk olarak gönderen masörlere verilecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar 18 Ekim 2017 tarihinde https://sporegitim.sgm.gov.tr web adresinden ilan edilecektir.

Katılımın fazla olması nedeniyle seminere başvurulan kabul edilmeyen masörlerin yatırmış oldukları seminer ücreti iade edilecektir. 18 Ekim 2017 tarihinde seminere başvuruları kabul edildiği halde seminere katılmayan masörlerin seminer ücretleri ise iade edilmeyecektir.


1 - Mirada Del Mar Hotel Göynük Mahallesi, Ahu Ünal Aysal Cad. No.1 Kemer ANTALYA Tel: (0242) 815 14 80

2 - Spor Masörü Semineri için İstenen Belgeler *2 fotoğraf *Nüfiıs Cüzdanı Fotolopisi *Spor Masörü Belgesinin Fotokopisi *Varsa Eski Spor Masörü Lisansı

3 - NOT: Seminer Programına daha sonra Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığının resmi vveb adresinden ulaşılabilecektir.

4 - İletişim: Meral Şahin Candan (Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı) Tel : 0312 310 39 77 - 78 - 79/ 131