Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği’nin (IAAF) 196 ülkede uygulanan “IAAF Çocuk Atletizmi” Projesi 21 – 22 Nisan 2017 tarihlerinde Kocaeli’ de organize edilecek.

Gerçekleştirilecek olan seminer ve uygulama Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde ve spor salonunda organize edilecektir.

Seminer 120 kişi ile sınırlandırılmış olup, seminere Kocaeli ilinde görev yapan Beden Eğitimi ve Ana Okul Öğretmenleri, Atletizm Antrenörleri ve Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katılabilecektir. (2015 yılında Muğla ilinde açılan Antrenörlük Kurslarında 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna katılmış ve kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olmuş ancak “IAAF Çocuk Atletizmi” sertifikası eksik olması nedeniyle belgesini alamamış olanlar katılmak isterse onlara izin verilecektir.)

ÇOCUK ATLETİZMİ KOCAELI· PROGRAMI.docx

Seminere katılacaklar Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Garanti Bankası TR78 0006 2000 7110 0006 2959 12 Hesap numarasına 30.00TL. Kayıt ücretini yatırmalarını ve dekontlarını da seminer öncesinde görevlilere teslim etmeleri gerekmektedir.

(Seminer ve ücretlerini yatıracak kişilerin açıklama kısmına Ad ve Soyadları ile seminer tarih ve yerini mutlaka yazdırmaları gerekmektedir.)

(ÖRN: Veli Yılmaz 21-22 Nisan Kocaeli Seminer Ücreti)

NOT: Bankaya yatırılan seminer ücreti için her hangi bir ek işlem ücreti alınmayacaktır.