Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplediği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,Atletizm Federasyonu,Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu ” 30 Ekim 2016 Tarihinde Sekapark’ta gerçekleştirilecek.


PROGRAM

Yarışma Tarihi : 30 Ekim 2016 Pazar
Yer : Sekapark Sahili – Kocaeli / Türkiye
Son Başvuru : 28 Ekim 2016 Cuma, Saat 17:00

Yarış Programı :
08:00 – 09:00 Yarışma Alanında Toplanma (Koşu Hazırlıkları ve Numara Kontrolü)
09:00 – 09:30 Teknik Bilgilendirme (Yarışma Direktörlüğünce Brifing) 10:00 3 km. Halk Koşusu (Bayan-Erkek) Startı
11:00 10 km. Cumhuriyet Koşusu (Bayan-Erkek) Startı
11:15 Çocuk Maratonu Startı
12:30 Tüm Kategorilerin Ödül Seremonisi,

Kayıt Başvurusu için tıklayınız.

KAYIT BİLGİLERİ
Başvuru Tarihleri: Kayıtlar,1 Ekim 2016 Cumartesi günü başlayıp 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 17:00’ye kadar yapılabilir. Başvuru İşlemleri: İşlemler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr de yayımlanan bilgilere göre veya İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dahilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasına başvurularak yapılabilir. SEKASEM adres; Orduevi karşısı, Seka Camii yanı – İzmit

Başvuru Formu: Tüm katılımcılar kayıtlarını internet üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Kayıt formuna www.kocaeli.bel.tr den ulaşılabilir.
Göğüs Numaraları: 18 yaş üstü katılımcılar; kayıtlarını elektronik olarak yaptıktan sonra, 18 yaş altı katılımcılar ise; ön kayıtlarını elektronik olarak yaptıktan sonra, kayıt işlemlerinde görünen Veli Muvafakatnamesi’ni doldurup Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasına teslim ettikten sonra göğüs numaralarını teslim alabilirler.

1 km., 3km. ve 10km. koşularına ait göğüs numaraları; 24-29 Ekim tarihleri arasında, mesai saatleri dahilinde, İzmit merkezdeki SEKASEM dahilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından nüfus cüzdanı ibraz edilerek teslim alınabilir.

Zamanlama Çipi: 10 km. koşusuna katılacak sporculara göğüs numaralarının yanında bir adette zamanlama çipi verilecektir. Çipini almayan sporcunun derecesi ölçülemeyeceği için, bu eksiklikten kaynaklanan herhangi bir hak talebi de olamayacaktır. Zamanlama çipi sadece 10 km. koşusuna katılan sporculara verilecektir. Kayıt Notu: 1 km. Çocuk Maratonu ve 3 km. halk koşusuna katılacak sporcunun; kayıt numarası ile göğüs numarasının aynı olması gerekmektedir. 10 km. koşusuna katılacak sporcunun da; kayıt numarası, göğüs numarası ve çip numarasının aynı olması gerekmektedir. Göğüs numarası ve zamanlama çipi koşucu tarafından kontrol edilerek teslim alınmalıdır.

 Detaylı Bilgi: Yarışmayla ilgili detaylı tüm bilgiler, 444 11 41 no.lu çağrı merkezinden ve 335 53 49 no.lu Cumhuriyet Koşusu danışma hattından alınabilir.

Ayrıca yarışma koordinatörü Abdil Ceylan’dan da (0536 422 68 50) detaylı bilgiler alınabilir.