Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Bocce Şampiyonasına katılarak 19 ilden 76 sporcu arasında derece elde eden Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Özel Sporcular Bocce Takımı sporcuları Arzu Uğurlu, Yıldız Uğurlu, Ahmet kiraz, Zeynep Kahraman, Hakan Çakır ve Yavuz Acar, Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar, Sayın Valimize  sporcularımızı tanıtarak, kulüp çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında “Biz Akdeniz oyunlarında da Bocce sporunu çok önemsedik ve madalyalar aldık. Dünya şampiyonasını Kocaeli’de yapmak için gerekli girişimlerde bulunmalıyız. Çocukların malzeme eksikliklerinin giderilmesi noktasında elimizden geleni yapacağız. Sporcularımızı dereceye girmeleri nedeniyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum“ diyen Sayın Valimiz konuşmalarının ardından sporcular ile tek tek ilgilenerek, onlarla Bocce  sporu yaptı ve ardından onlara  hediyeler vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.