Dereceye giren sporcular;

 Cemal Kaya, Enes İzmirli, Muhammet okçu, Arda Aydın, Şah İsmail Pamuk, Yalçın Satır, Rabia Daşkın, Reyhan Yetişkin, Merve İlmin, İlayda Demirdelen ve Funda Gedik  ile beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Mustafa Necati Ortaokulu Müdürü Sami Atilla, Beden Eğitim Öğretmenleri Şenay Çakmak, Yüksel Doğan  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, dereceye giren sporcularımızı tanıtarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.
 
Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında; “ Öncelikle ailelerinize ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. Bu madalyalarınızı dünya çapındaki madalyalara dönüştürmek için çok çalışmanız gerektiğini belirtmek istiyorum. Dünyanın bütün büyük sporcuları sizlerin yaşlarında spora başladılar ve kararlı, disiplinlik, sürekli çalıştılar ve zirveye ulaştılar. Hiçbir başarı çalışmadan elde edilemez.   Kazandığınız dereceler nedeniyle hepinizi kutluyorum” diyen Sayın Valimiz, Atletizm Türkiye Şampiyonasında dereceye giren  sporcuları tebrik ederek,  hediyeler verdi  ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.