Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, Eskrim İl Temsilciliği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yer alan 19 Mayıs Gençlik Kupası eskrim müsabakaları Ş.P.Recep Topaloğlu Spor Salonunda 21 Mayıs 2016 cumartesi günü yapıldı.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çocuk Üniversitesi , Büyükşehir Belesiyesi Kağıt Spor Kulübü , Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ,Başiskele Spor Kulübü  sporcularının katıldığı müsabakalar gençler  erkek ve bayanlar epe dalında yapıldı.

Üsküdar Belediyesinin ve ilimiz sporcularının birbirleriyle kaynaştığı, velilerin büyük destek verdiği  heyecanlı  çekişmelere sahne olan müsabakalar madalya töreni ile son buldu. Dereceye giren ilk 5 sporcuya madalyaları anne ve babaları tarafından verilirken tüm sporculara katılım belgesi verildi.
Üsküdar Belediyesi Çocuk Üniversitesi Antrenörü Cemil Ertonga bu müsabakalara davet edilmelerinin memnuniyetini ve eskrime verdiği hizmetlere istinaden Eskrim İl temsilcisi Nedim Aktürk'e Üsküdar Belediye Başkanlığının plaketini takdim etti.


19 MAYIS GENÇLİK  KUPASI ESKRİM MÜSABAKA  SONUÇLARI:

GENÇLER ERKEK  EPE:
1-GÖRKEM ERHAN        KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR KULÜBÜ
2-ULAŞ DÜNDAR        KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR KULÜBÜ
3-KEREM MUT            BAŞİSKELE SPOR KULÜBÜ
3-METE ÖZTOPRAK        ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÇOCUK ÜNİVERİTESİ
3-YİĞİT KÜÇÜKATEŞ        GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR KULÜBÜ

GENÇLER BAYAN EPE:
1- SILA ÇELİK            GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR KULÜBÜ
2-AYBİKE KÖSE            KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR KULÜBÜ
3-EMİNE İPEK AYDIN        KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR KULÜBÜ
3-ZEYNEP YILMAZ        ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÇOCUK ÜNİVERİTESİ    
3-ELİF SUDE KARATAŞ        ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÇOCUK ÜNİVERİTESİ