GEBZE DE DÜZENLENEN İLK DÜNYA KUPASI

Uluslararası arena da ilk defa bir ilçe de gerçekleştirilen dünya kupasında Gebze ilçesi Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden aldığı güç ile organizasyonu sıfır hata ile tamamladı. 

Olimpik kapalı yüzme havuzunun Gebze ilçesine kazandırılması ile 4 kez büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gebze Belediyesi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü neredeyse tüm spor organizasyonlara ev sahipliği yaparak 2016 yılında ki istikrarını sürdürdü.

Ödül törenlerine  AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak,  Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,TSSF Başkanı Şahin Özen, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba ile protokol üyeleri  ve CMAS temsilcileri  katıldı.

Törende ayrıca organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

GENÇ GÖNÜLLÜLER DÜNYAYI AĞIRLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı Genç Gönüllüler projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Gebze'den gelen genç mihmandar gönüllüler Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda 11. CMAS Paletli Yüzme Dünya Kupasında 11 Ülkeden gelen sporcuları ağırladılar.

Genç Mihmandar Gönüllüler, Gebze Gençlik Lideri Ekrem Tüyyüz liderliğinde çeşitli ülkelerden gelen kafileri ağırlayarak organizasyonda diğer faaliyetlere destek verdiler. İngiliz Dili ve Edebiyatı, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Sivil Havacılık ve Tıp Bölümlerinde okuyan gençler büyük organizasyonda yer aldılar.

Ayrıca Genç Mihmandar Gönüllülerimize Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar ve Gebze Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Gökhan Yavaşer Tişort, Şapka, Teşekkür Belgesi vererek gençlere hayatlarında başarılar dilediler.

Genç gönüllülerimize bizimle birlikte bu büyük organizasyonda yer aldıkları için teşekkür ederiz.