Ferdi müsabakalara ilimizi temsilen katılan Kocaeli Büyükşehir Kağıt spor kulübünden lisanslı sporcularımız ilk gün yapılan bayanlar ferdi epe müsabakalarında ; Gökçe Günaç 1., Dilara Ünal 2., Aslıhan Kayabaş 3. Olarak tüm madalyaları aldılar.

Son gün yapılan takım müsabakalarına Büyükşehir Belediyesi Kapıtspor Kulübü olarak katılan sporcularımız 6 takım arasından 1. Olarak başarılarını burda da gösterdiler.

Bayanlar epe takım kupa töreni. Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı verdi.

Belgrat’ta yapılacak olan Büyükler Satellite Turnuvası milli takımına dahil edilen 3 bayan milli sporcumuz  milli müsabakalar öncesi 29-Eylül,8 Ekim 2015 tarihlerinde Ankara Eryaman tesislerinde  yapılacak kampa katılacaklardır.

Kamp ve müsabakalarda  bayan milli takım sorumlusu olarak milli takım antrenörümüz Ömer Kılıç’ ta federasyon tarafından milli takım antrenörü olarak görevlendirilmiştir.

Sporcularımızı ve  Ömer Kılıç ve Turgay Tümkuş antrenörlerimizi gösterdikleri bu başarıdan dolayı tebrik eder,milli takımımıza başarılar dileriz.