GENÇ ERKEK VE YILDIZ ERKEK YOL BİSİKLETİ YARIŞMALARI
15-17 Eylül 2015
KONYA

Bisiklet Federasyonu 2015 yılı  faaliyetin programında yer alan genç ve yıldız erkekler bisiklet yol yarışmaları Konya ilinde  17 kulüp ten toplam 103 sporcunun katılımı ile yapılmış olup, ilimizden bu müsabakalara da ilk gün yapılan yol yarışmalarına katılan Kocaeli Brisaspor kulübü sporcularımız dan Genç erkeklerde ONUR TURGUT  ve Yıldız erkekler de EŞREF BATUHAN PEKCAN  üçüncülük kazanmıştır.

İkinci gün yapılan krıteryum yarışmalarında yıldız erkekler de aynı kulübümüzden AHMET ÖRENCİK birincilik,EŞREF BATUHAN PEKCAN ikincilik kazanmıştır.

Takım sıralamasında ise Kocaeli Brisaspor kulübümüz genç erkeklerde  İkincilik, Yıldız erkeklerde Birincilik kazanmıştır.


ULUSLARARASI ARNAVUTKÖY C-1 DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI

19-20 EYLÜL 2015

İSTANBUL

Uluslararası Bisiklet Birliği (Uci ) 2015 faaliyet programında olan ve 2016  Rio olimpiyat oyunlarına üst dereceden puan veren müsabakalara 15 ülkeden kadın erkek 56 sporcu,toplamda 19 takım dan 136 sporcunun 9 kategoride mücadele ettikleri yarışmalarda ilimiz adına katılan ve elit erkek ve kadınlarda yarışan sporcularımız ilk on sporcu için de müsabakaları bitirip olimpiyatlar için gerekli olan bir miktar puanları hem kendi,hem de ülkemiz hanesine yazdırmışlardır.

Bu müsabakalarda Genç erkekler kategorisinde yarışan MUSTAFA KÖKLÜ Kocaeli Brisaspor birincilik, +30 Master erkekler NEVZAT KIRAL Kocaeli Brisaspor üçüncülük,+40 master erkekler de ise MEHMET BOZDEMİR gençlik hiz.sp.klb. üçüncülük kazanma başarısını göstermişlerdir.

Her iki müsabakalara katılan ilimiz sporcularımıza teşekkür ediyor,kürsüye çıkma başarısını gösterenleri de tebrik ediyoruz.