30.11.2014 tarihinde Aydın ili kuşadası ilçesinde  yapılan Atletizm Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasında küçük erkek,yıldız erkek ve genç erkek olmak üzere 3 kategoride katılmayı hak eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü sporcuları il müdürümüzü makamında ziyaret ettiler.

Küçük erkeklerde marmara bölgesinde aldığı başarılı sonuçlarla bölgede geçilmeyen  kağıtsporlu atletler Ağrı Gençlik Spor Kulübünün ardından ikincilik kürsüsüne çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü   Gebzeli Sporcumuz Yener Aras ferdi klasmanda Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yıldız Erkeklerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletlerin double yaptığı yarışmalarda Ferhat Bozkurt 1. Davut Karabulak ise 2. olarak kürsünün ilk iki basamağına çıkma başarısı gösterdiler.Takım halinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün ardından 2.'lik kupasının müzesine götürmüş oldu.

Genç erkeklerde yoğun bir sürecin sonunda kuşadasına üçüncü olarak gelen ve burada yerini koruyan mavi beyazlı atletler şampiyonadan üçüncü olarak ayrıldı ve şampiyonadan üç kupayı ilimize getirdiler.

Bu başarılı sonuçlarla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürümüz Muzaffer ÇİNTIMAR'ın konuğu olan kulüp Koordinatörü  Abdil Ceylan ,kulüp antrenörü Nezir Ergin ve sporcular Yener Aras,Kamuran Özen,Oğuzhan Özmen katkılarından dolayı İl müdürüne teşekkürlerini ilettiler.