Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Yunus Özmusul, Ivan Nincevic, Josip Buljubasic, Ömer Ozan Arifoğlu, Vedran Zrnic, Predrag Dacevic ve Erwin Jan Feuchtmann Perez ile başladı.

Beşiktaşın maçtaki ilk golü Erwin Jan Feuchtmann Perez'den geldi. İlk dakikalarda savunmada aksayan siyah-beyazlılarımız 5. dakikaya 3-1 geride girdi. Maçın ilerleyen dakikalarında Ömer Ozan Arifoğlu ve oyuna kenardan katılan Ramazan Döne ile hücumda etkili olan Beşiktaş Mogaz Takımımız 10. dakikaya 5-5 eşitlikle girdi. Savunmada ve hücumda dengeli bir görüntü çizen ekibimiz 20. dakikaya 12-10, ilk yarıya da 15-14 geride girdi.

Beşiktaş Mogaz karşılaşmanın ikinci yarısına; Yunus Özmusul, Ivan Nincevic, Tolga Özbahar, Predrag Dacevic, Şenol Boyar, Ramazan Döne ve Vedran Zrnic ile başladı.

İkinci yarıya iyi başlayan Beşiktaş Şenol Boyar'ın golü ile 15-15 eşitliği yakaladı. İkinci yarının başında hücumda Predrag Dacevic, Tolga Özbahar ve Ramazan Döne ile goller bulan Beşiktaş Mogaz Takımımız 40. dakikaya 21-20 geride girdi. Hücumda istediği oyunu sergileyemeyen hentbolcularımız defansta da aksamalar yaşayınca Orlen Wisla Plock'un iyi oyununa karşılık veremedi. Maçın 45. dakikasına 25-22 geride giren takımımız kalan bölümde farkı indirerek öne geçmeye çalıştı ancak karşılaşmadan 33-30 mağlup ayrıldı.