Yaz Spor Okulları Kapsamında 12 ilçemizde toplam 30 branşta ve 40 spor tesisimizde 142 antrenör eşliğinde 5-18 yaş arası sporcularımız eğitim verilmesi planlanmaktadır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerimize bağlı spor tesislerimizde, Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ve  İlçe belediyelerimiz koordinasyonunda 8 ilçemizde 11 portatif havuz ile birlikte yüzme eğitim kapasitesi arttırılması hedeflenmektedir.

Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayacak, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları kapsamında Atletizm, Basketbol, Badminton, Cimnastik, Bisiklet, Masa Tenisi, Okçuluk, Judo, Taekwondo, Halter, Güreş, Voleybol, Yüzme, Eskrim, Futbol, Karate, Buz Pateni, Buz Hokeyi, Hentbol, Tenis ve Boks gibi birçok farklı branşta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından yaz döneminde ücretsiz spor eğitimleri düzenlenecektir.

Başvurular, Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüklerimize yapılacaktır. Detaylı bilgi için 0(262) 229 91 74 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.