#Tokyo2020 ‘de gümüş madalya kazanarak  Türkiye'ye karatedeki ilk olimpiyat madalyasını kazandıran İlimizin gururu Eray Şamdanı hava limanında karşılayan İl Müdürümüz İbrahim AKTÜRK bizlere bu gururu yaşattığı için Eray’a teşekkür etti. ?? ??

 

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Karate branşında mücadele eden sporcumuz Eray Şamdan’ın nefes kesen mücadelelerini televizyondan takip ederek sosyal medya hesaplarından destek mesajları yayınlayan İl Müdürümüz İbrahim Aktürk Karate branşındaki ilk gümüş madalyasıyla yurda dönen sporcumuzu hava limanında karşıladı.

 

Aktürk; Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’nin göğsünü kabartarak, verdiği mücadele ve kazandığı gümüş madalya ile Türk karate tarihinin en büyük derecesine sahip olarak milletimize yaşattığı bu gurur için kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yaşayan ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'nde karate antrenmanlarını sürdüren 24 yaşındaki milli sporcu Eray Şamdan, milli takım formasıyla kazandığı çok sayıda derecenin yanı sıra olimpiyatlara ilk defa giren karate branşında aldığı gümüş madalyayla Türk spor tarihine adını yazdırmış oldu. Eray, şimdi ise elde ettiği başarılarla çıktığı zirvede kalabilmek için çalışmalarını sürdüreceğini söylerken, karatenin efsane ismi olmayı hedefliyor.