19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına kapsamında, İl Müdürümüz Muzaffer ÇİNTİMAR’ın İzmit Atatürk Anıtına Çelenk Sunumunun ardından Saygı Duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Çelenk Sunma Törenine, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, Sporcular ve Gençlik Liderleri katıldılar.


Bayram programı kapsamında 19 Mayıs 2020 saat 19.19’da Kocaeli Stadyumu ile Olimpik Buz Pistinde ve Birçok tesisimizde Kocaeli Olimpik ve Paralimpik Havuz / Milli Sporcularımız, tarafından İstiklal Marşımız okundu.

Yine gün içerisinde İl Müdürlüğü antrenörlerimiz site gibi toplu yaşam alanlarına giderek vatandaşlarımıza evlerinin pencere ve balkonlarında spor egzersizleri yaptırdı.


Halk Oyunları Eğitmenlerimiz tarafından ise evlerinin pencere ve balkonlarında bulunan vatandaşlarımızın da katılımıyla  Halk Oyunları oynandı.



Spor Hizmetleri tarafından ise online ortamda İl Müdürlüğü Resmi Twitter hesabı olan  @kocaeligsim üzerinden Karate Kata, Taekwondo Poomse , Plank, Mekik, İp Atlama, Duvar Oturuş gibi  video yarışması düzenlendi. Online Spor Müsabakaları olarak yine Satranç turnuvası , pubg mobile turnuvası düzenlendi. 




19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına kapsamında, İlçe Müdürlüklerimiz Atatürk anıtına çelenk sundu.