Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlandığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının temellerinin atıldığı Başkomutanlık Meydan Muharebesinin coşkusunun yaşandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri kapsamında bakanlığımız tarafından 15 bin gençle Gençlik Şühedanın İzinde ; Kocatepe’den Dumlupmar-Zafertepe’ye.Bağımsızlığa Giden Yolda ’ adlı proje gerçekleştirilecektir.

Proje kapsamında ilimizden 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü 14-29 yaş arası 500 genç Kütahya ilindeki programa katılacaktır. Gençlerin ulaşımları, yiyecek-içecekleri gibi masrafları bakanlığımız tarafından karşılanacak olup projeye katılım ücretsizdir.

 Program içeriği ile ilgili gençler tarafından doldurulması gereken ‘“Proje Başvuru Formu” ve katılımcı gençleri belirlerken dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda yer almakta olup ; belirlenen kriterlere uygun olarak çalışmaların dikkatle yapılması, projeyle ilgili oluşacak her türlü konuyla ilgili ilimizden projeyi koordine etmek ile görevlendirilen Derince Gençlik Merkezi Müdürü Bahadır ALİGÜL ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Proje Başvuru Formu.docx

Proje tablosu ve Dikkat Edilmesi gereken hususlar.docx

Ayrıntılı Bilgi için:

Bahadır ALİGÜL/ Derince Gençlik Merkezi Müdürü
Tel: 0262 229 58 48