Kocaeli’li Milli Eskrimcilerimiz Dünya Şampiyonasına katılıyor.

Yıldızlar- Gençler Dünya Eskrim Şampiyonası 09-14 Nisan 2019 tarihlerinde Polonya’nın Torun kentinde yapılacak.

Yıldız Kadınlar Flöre dalında Melike Taşdelen 10 Nisanda , Yıldız Kadınlar epe dalında Emine İpek Aydın 13 Nisanda yapılacak müsabakalarda ülkemizi temsil edecekler.

Melike Taşdelen 01.07.2019 tarihlerinde Polonya’nın Gdansk kentinde yapılacak hazırlık kampına katıldıktan sonra maçların yapılacağı Torun’ gidecek.

Milli takım antrenörümüz Ömer Kılıç’ta bu müsabakalarda sporcularımızın başında olarak madalya almak için mücadele edecekler.

Sporcularımıza Olimpiyatları hedef olarak koyan Kocaeli eskrim camiamız eskrim antrenörlerimiz Ömer Kılıç, Turgay Tümkuş ,Gülsüm Özdemir, Candan Özden ve kondisyoner hocamız Tahir Tarım eşliğinde haftanın 6 günü azimle çalışmaktadırlar. Alt yapıdan yeni katılan sporcularımızla kadrosunu sürekli büyüten Kocaeli Eskrim Camiamız olimpiyat yolundaki hedeflerine kararlılıkla ilerlemektedir. Bu yolda bizlere destek olan Valimiz Hüseyin Aksoy’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar ve personeline , kulüplerimize ve sporcu ailelerine şükranlarımızı sunar,teşekkür eder millilerimize Dünya Şampiyonasında başarılar dileriz.