tatürk Spor Salonunda düzenlenen programa; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile çok sayıda kişi katıldı.

Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin dans gösterilerinin ardından Kocaeli ve Akmeşe Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği şarkılar büyük ilgi gördü.
 
Kocaeli Bakım Rehabilitasyon Merkezi, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin Engelli BOCCAİ oyunlarının sunulmasının ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri engelli öğrencilerle BOCCAİ oyunu oynadılar ve onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler