1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ VE DÜNYA ÇOCUKLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

“NESİLLER BULUŞUYOR”

Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve yine Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen ekim ayının ilk Pazartesi Dünya Çocuklar Günü bu yıl aynı güne denk geldi. Bu sebeple Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Başiskele Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde "NESİLLER BULUŞUYOR" etkinliğini Başiskele Spor Salonunda gerçekleştirdik.

Vali Yardımcımız  Suat YILDIZ, Başiskele Kaymakamımız  Atilla KANTAY, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer ÇİNTİMAR, Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bekir YÜMNÜ ve Başiskele Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Ferhat SOLAKOĞLU Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA’nın katılımıyla düzenlenen etkinlikler eğlenceli anlara sahne oldu.

Huzur evleri, ÇODEM, Sevgi Evleri ve Rehabilitasyon gruplarının katılımıyla; Step Aerobik, Bocce, Satranç, Basketbol, Masa Tenisi ve Halk Oyunları dallarında huzur evi sakinleri ile genç ve çocuklar karşı karşıya geldi. Eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı müsabakalar neticesinde kazanan  sevgi, saygı ve kaynaşma oldu.