Muğla’da düzenlenen Altyapı Faaliyetleri 2017-2018 sezonu U-15 Erkekler A Türkiye Şampiyonasından şampiyon olarak ilimize dönen Kocaeli Basket Spor Kulübü sporcuları Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Basket Spor Kulübü sporcularını Sayın Valimize tanıtarak, almış oldukları başarılar ile ilgili bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmalarında; “Kocaeli Basketbol Spor Kulübü sporcularını tebrik ediyorum, onları yetiştiren hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Başarılı olmak, daha üst noktalara başarıları taşımak için çalışmaya bundan sonra da devam etmektir. Farklı başarılarınızı süreç içerisinde göreceğiz. Sizin bu başarılarınız özellikle gençlere de model oluşturacak ve bu anlamda onların da spora yönlendirilmesinde ciddi bir katkısı olacaktır. Bu yönüyle de sizlerin bu başarısı oldukça önemli. Hepinizi tekrar kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” diyen Sayın Valimiz, Kocaeli Basket Spor Kulübü sporcularını ve antrenörünü tebrik edip, başarılarının devamını dileyerek, ödüllerini verdi.