İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesinde karşılaşan Cahit Elginkan Anadolu Lisesi ile Kocaeli Anadolu Lisesi arasındaki nefes kesen maçı 61-53 kazanan Cahit Elginkan şampiyon oldu.

Finalde Cahit Elginkan Anadolu Lisesi ile Kocaeli Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Cahit Elginkan Takımı, maçı 61-53 kazanarak 2017-18 sezonu şampiyonu oldu. Genç Erkekler Basketbolda ilk üç sırayı alan takımlar, İlimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

A Gençler Basketbol İl Birinciliği’nde final maçını kazanan Cahit Elginkan Şampiyon olurken, ikinciliği Kocaeli Anadolu Lisesi, üçüncülüğü KOTO Arslanbey Organize MTAL, dördüncülüğü ise Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi elde etti. Final maçlarının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları tören ile verildi. Birinci olan Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’ne kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar takdim etti. İkinci olan Kocaeli Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyalarını Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, üçüncü olan KOTO Arslanbey Organize MTAL’ye kupası ve madalyalarını Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Erin verdi. Dördüncü olan Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi’ne kupasını okul sporları koordinatörü Gürhan Öztürk verdi.