İzmit Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmit İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen Basketbol Başkanlık Kupası’nda final heyecanı yaşandı.

İzmit Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmit İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ortaklığında 17’si erkek, 14’ü de kızlar olmak üzere 31 takımın katılımıyla orta okullar arası basketbol Başkanlık Kupası’nda şampiyonlar belli oldu. 13 Kasım tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda başlayan şampiyonanın finalinde 50.Yıl Orta Orta Okulu ile Şeyh Edebali Orta Okulu karşı karşıya geldi.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Yaşar, Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Kahraman, Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Recep Yıldız ve İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takım oyuncalarının da takip ettiği final maçlarında erkeklerde Şeyh Edebali Orta Okulu rakibi 50. Yıl Cumhuriyet Orta Okulu’nu 49-28, kızlarda ise 50. Cumhuriyet Yıl Orta Okulu, Şeyh Edebali Orta Okulu’nu 51-40 yenerek birinci oldular.

Dereceye girenlere kupa ve ödülleri Başkan Yardımcısı Güray Oruç ve diğer protokol üyelerince verildi.