HALK OYUNLARI, 1.KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSLARI AÇILACAKTIR

10.01.2019
Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 2018-2019 yılı eğitim planında yer alan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu 02 – 13 Şubat 2019 tarihleri arasında İlimizde açılacaktır.

Kurs başvuruları 27 Aralık – 28 Ocak 2019 tarihleri arasında e-Devlet Kapısına entegre edilen Spor Bilgi Sistemi üzerinden (https://www.turkiye.gov.tr/gsb-spor-bilgi-sistemi) yapılacaktır. Adayların; ön kayıt başvurusu sırasında istenen belgeleri ve vesikalık fotoğraflarını ilgili sisteme yüklemeleri ve yükledikleri belgelerin asılları veya onaylı suretlerini kurs yerindeki eğitim yöneticisine teslim etmeleri gereklidir. Başvuru sırasında istenen iletişim bilgilerinin (GSM ve E-Posta) ve belgelerin başvuru sahibine ait, doğru ve erişilebilir olması başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için önemlidir. Doğru ve erişilebilir olmayan veya başvuru sahibine ait olmayan iletişim bilgileri ve belgelerden kaynaklanan aksaklıklardan başvuru sahibi sorumludur. Söz konusu belgelerde mevzuata uygun olmayan herhangi bir durumun olması veya eksik evrak bulunması halinde adaylar hiçbir hak talep edemeyecektir.

Kurs katılım ücreti 450 TL olup, Spor Bilgi Sisteminden yapılan başvuru işleminin tamamlanması için sistemde kayıtlı e-posta adresinize gönderilecek REFERANS NUMARASI ile Türkiye genelindeki Türk Ekonomi Bankası  atm/gişelerinden veya internet bankacılığı üzerinden yatırılması gereklidir.

ÖNEMLİ:REFERANS NUMARASI OLMADAN YATIRILAN KURS ÜCRETLERİ SİSTEM TARAFINDAN KESİNLİKLE KABUL EDİLMEMEKTEDİR. KURS ÜCRETİNİN YATIRILMAMASI DURUMUNDA BAŞVURU SÜRECİ KESİNLİKLE TAMAMLANMAYACAKTIR.

Kursa katılacak adayların kesin kayıt listesi, ön kayıt işlemlerinin sona ermesine müteakip 29 Ocak 2019 tarihinde Federasyonumuzun web sayfası ve e-Devlet (Spor Bilgi Sistemi <<Başvurularım>>) bölümünde ayrıca ilan edilecektir. Bu aşamadan sonra kursiyerlerin iptal talebi ve ücret iadesi kabul edilmeyecektir. Kursa katılacak tüm adaylarımıza başarılar dileriz.

 

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU

1 . KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU İÇİN İSTENEN EVRAKLAR

  1. Diploma fotokopisi (en az lise mezunu olmak ve mezuniyet belgesinin noter onaylı örneği, üniversite öğrencisi ise onaylı öğrenci belgesi)
  2. 4 adet vesikalık fotoğraf ( asıl, 4,5×6 cm ebatında) (biometrik fotoğraf kabul edilmemektedir)
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi ve ya sureti (Kurs tarihinden önce 18 yaşını doldurmuş olmak)
  4. Sağlık raporu ( asıl, Sağlık ocağı, Devlet Hastanesi, Aile Hekimi)
  5. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden sporda cezası olmadığına dair yazı (asıl)
  6. Adli sicil kaydı (asıl ve ya e-devlet)
  7. Bir yöre halk oyunları kurs bitirme belgesi ( Halk Eğitim Mer. kurs bitirme belgesi, resmi kulüp yazısı, adını belirten yarışma sonuç yazısı)
  8. İkametgah belgesi (asıl veya e-devlet)